DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Podcast: Szárny, Hamilton, tapogatás, Audi

A címben szereplő szavakkal foglalható össze, mitől volt hangos az F1 közössége az elmúlt 72 órában: adásunkban a brazil hétvége legfontosabb pillanatairól beszélgetünk, aztán pusmorgunk is kicsit.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Igazságos volt-e Hamilton büntetése? Mióta figyeli a Red Bull a Mercedes szárnyait? Túl könnyen megúszta Verstappen a leterelést? Miért cseréltek motort a címvédőnél? Mitől volt ennyire gyors a Mercedes Interlagosban? Miért fakadt sírva Mazepin a hétvégén? Hol versenyez jövőre Giovinazzi? Tényleg megveszi a McLarent az Audi? És ki volt a hétvége vaddisznója?

Csak néhány kérdés, melyre megpróbálunk választ adni a Formula Podcast értékelőjében az első Sao Pauló-i Nagydíjról!

 

Formula Podcast_hirdetes_S02E67_A



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

Novemberi adásaink elkészítését többek között Bertalan Zoltán, Móni István, Varga Csaba, Hetyey Júlia, Végi Ádám, Visi Ákos, Ort Noémi, Tóth Zsombor, Fehér Ákos, Schneider Judit, Magda Zsanett Odett és Molnár Árpád támogatták. Köszönjük nekik!  

A Formula Podcast összes adása:  

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: