Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. december 8. szerda
F1

Podcast: Lélektani csapás Texasban

Verstappen többször is meg tudta fordítani az austini küzdelmet, s ez a siker a bajnoki hadjáratban is sorsdöntő lehet. Megbízhatósági aggályok és tempóhiány a Mercedesnél, a Ferrari egyre meggyőzőbb.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Kétségkívül Max Verstappen lehetett a boldogabb a Shaq O’Neal árnyékában álldogáló vb-aspiránsok közül, hiszen nem csupán a Honda több évtized utáni első amerikai győzelmét szerezte, de a bajnoki versenyfutásban is lélegzetvételnyi előnyhöz jutott Austinban, mely ezúttal koránt sem üres TSZ-telepre emlékeztetett. A hétvége legfontosabb mozzanatait megkapargató adásunkban az újabb nagy párharc mellett szót ejtettünk a Mercedes motorgondjairól, a rosszulléttel és dehidratációval küzdő Perez magára találásáról, Norris váratlan formahanyatlásáról és Leclerc remekléséről, Raikkönen majdnem-pontszerzéséről, a Las Vegas-i futam tervéről a Bud Spencer-filmeket idéző szarvasmobilról és a rajtrácson riportert terrorizáló gazdaságos Draco Malfoyról is.

 

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

Októberi adásaink elkészítését többek között Bertalan Zoltán, Móni István, Varga Csaba, Hetyey Júlia, Végi Ádám, Visi Ákos, Ort Noémi, Tóth Zsombor, Fehér Ákos, Varga Csaba, Schneider Judit, Magda Zsanett Odett és Molnár Árpád támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast összes adása:  

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logoapplepod2

stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: