Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 17. vasárnap
F1

Podcast: Kopaszodó gumikon támadt fel Bottas

A legizgalmasabb unalmas futamon aratta talán utolsó győzelmét Bottas, aki jövőre talán az Andretti versenyzője lesz: Törökországban egy a kínálatban nem is szereplő abroncs, a slinter volt a legjobb.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Percekkel a Törökországból való hazaérkezést követően ragadott mikrofont a Formula Podcast száguldó riportere, Mészáros Sándor, hogy beszámoljon mindenről, amit az Istanbul Parkban hallott: a Mercedesnek motorgondjai vannak, a 2022-es naptárat máris átírhatják, az Andretti–Alfa-sztori pedig sokkal komolyabbnak tűnik egyszerű pletykánál. Persze nem csupán ezekről esett szó legújabb, futamértékelő adásunkban, beszéltünk magáról a Török Nagydíjról is, melyen Valtteri Bottas még egyszer (mercedeses színekben talán utoljára) megmutatta, hogy sokkal jobb versenyző annál, mint azt kritikusai gondolják, Carlos Sainz ismét parádézott a Ferrarival, Checo Perez talán idei legjobbját nyújtotta – míg a két bajnokesélyes produkciójából egyaránt hiányzott az az extra, az a pici plusz, ami idén oly sokszor megvolt bennük.

 

Formula Podcast_hirdetes_S02E60_AHallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

Októberi adásaink elkészítését többek között Bertalan Zoltán, Móni István, Varga Csaba, Hetyey Júlia, Végi Ádám, Visi Ákos, Ort Noémi, Tóth Zsombor, Fehér Ákos, Varga Csaba, Schneider Judit, Magda Zsanett Odett és Molnár Árpád támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast összes adása:  

 

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?