DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 19. kedd
F1

Podcast: Kérdések és válaszok az F1-ről

Mi lenne Verstappennel a Red Bullon kívül? Jó a mostani pontrendszer? Lehet még gumiháború? Miért nem jönnek új csapatok? Mennyit ér Lance Stroll? Rengeteg kérdést kaptunk, meg is válaszoltuk őket.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

A Formula Podcastben időről időre átengedjük a kérdezés jogát hallgatóinknak, hiszen rendszerint rendkívül jó kérdésekkel találnak meg minket, melyekre a legnagyobb örömmel válaszolunk. Most is kiválasztottunk egy csokornyit a hozzánk intézett felvetések közül, beszélünk kicsit az F1 múltjáról, jelenéről, jövőjéről, szabályairól, az adás végén pedig néhány kulisszatitkot is elárulunk a munkánkkal, a podcast készítésével kapcsolatban.

 

Formula Podcast_hirdetes_S02E57_A



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

Szeptemberi adásaink elkészítését többek között Bertalan Zoltán, Móni István, Varga Csaba, Hetyey Júlia, Végi Ádám, Visi Ákos, Ort Noémi, Tóth Zsombor, Fehér Ákos, Varga Csaba, Rónaszéki Levente, Schneider Judit, Magda Zsanett Odett és Molnár Árpád támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast összes adása:  

 

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: