DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 23. kedd
F1

Horner: Mások vagyunk, mint a többi csapat

Christian Horner szerint a Red Bullnál meglévő közeg, légkör, hangulat teljesen eltér minden más gyártól, ők szabadon engedik a kreativitást.

Saját podcastet indított a Red Bull, melyben ezúttal Christian Horner csapatfőnök beszélt néhány érdekességről az istálló működésével kapcsolatban. Horner azt emelte ki, hogy a náluk uralkodó légkör egészen más, mint bármelyik csapaté a Formula-1-es mezőnyben.

00121029_668 (1)



"A mi kultúránk kreativitásra ösztökél és nagyon különbözőek vagyunk más Formula-1-es csapatoktól" - mondta Horner. "Mi sokkal kevésbé működünk nagy cégként, nem olyan a környezetünk, mint egy ilyen vállalatnál. Sok emberünk farmerben, vagy rövidnadrágban dolgozik, ez kritikus. A Red Bull-márka teljesen eltér minden más gyártótól. Például nagyon hangosan hallgatjuk a zenét a garázsban és az emberek láthatóan élvezik a helyzetet. A csapatszellem nagyon fontos és a Red Bull közege nagyon nyugodt - nem vagyunk kevésbé komolyak, csak más az egész pezsgés" - magyarázta.

"Nyilván reálisnak és koncentráltnak kell lennünk, de ha valaki hisz az ötletében, akkor bármit elérhet, ezt aláírom. Én is csapatfőnök és világbajnok akartam lenni. Ha valamiben hiszünk és tényleg nagyon akarjuk, akkor bármit elérhetünk" - tette hozzá. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: