DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Schumacher: Nem akarok sokat spoilerezni

Az édesapjáról szóló dokumentumfilmről, valamint a belga pályáról is beszélt Mick Schumacher Spában, a hétvégi futam sajtótájékoztatóján.

Hamarosan érkezik a Netflixre a Michael Schumacher életét és karrierjét bemutató dokumentumfilm, amelyről már ki is került egy kedvcsináló előzetes. A film kapcsán a legenda fia, Mick Schumacher is kapott kérdést a Belga Nagydíj sajtótájékoztatóján.

"Ez a film sokak számára lesz nagyon érzelemdús, nekem is az. Sokakat vonzott a sportba ez a történet, de nagyon sokan voltak, akik akármit is csináltak, apámat nézték a tv-ben. Szerintem nagyon jó, hogy mindenki megnézheti, láthatja a történetet és saját maga tapasztalhatja meg. Nem akarok sokat spoilerezni..." - mondta erről a német F1-es pilóta többek között a Formula.hu jelenlétében.

sc



A hétvége azért is különleges Schumacher számára, hiszen édesapja éppen itt, ezen a helyszínen debütált kereken harminc évvel ezelőtt - azonban mint mondta, neki már saját története is van a pályával.

"Számomra is különleges ez a pálya, de nem csak édesapám miatt. Nekem is voltak már itt nagyon jó futamaim, itt szereztem az első pole-pozíciómat, itt arattam az első győzelmemet 2018-ban még az F3-ban, ami aztán egy sikerszériát indított el. Nagyon élvezem ezt a helyszínt, szeretek is idejönni, ráadásul közel van az otthonomhoz, úgyhogy sok szurkoló jön el ide és támogat engem most már évek óta" - magyarázta Mick Schumacher.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: