DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Podcast: A sportbírók titkos élete

Szeretnél része lenni az autósportnak, testközelből élni meg a száguldást, és tennél is kedvenc sportágadért? Itt a lehetőség, jelentkezz sportbírónak: vendégünk azt is elmondja, miért és hogyan!

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast

A Formula Podcast közösségének oszlopos tagja, Hetyey Júlia öt éve tevékenykedik sportbíróként a világ különböző versenypályáin, s ezalatt számos élménnyel gazdagodott, és számos kemény szituációban állt helyt: hogy mást ne mondjunk, ő „sárgázta le” a hétvégi tüzes MotoGP-balesetet is. Legújabb adásunkban arról beszélgettünk vele, mi kell ahhoz, hogy az ember sportbíróvá váljon, miért érdemes ezt a hivatást választani, s mit ajánl azoknak, akik ezzel kacérkodnak. De nem csak a leendő sportbírók számára lehet érdekes az adás, hiszen az autósport egy olyan szegletébe nyerhettek betekintést Júliának köszönhetően, amiről viszonylag ritkán lehet hallani. Tartsatok velünk!

 

Formula Podcast_hirdetes_S02E49_A



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

Az adásaink elkészítését támogatták: Ort Noémi, Varga Csaba, Tóth Zsombor, Visi Ákos, Hetyey Júlia, Varga Csaba, Móni István, Bertalan Zoltán. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast összes adása:

 

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: