DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 16. hétfő
F1

Russell nyomás alatt még jobb, mint nélküle

Legalábbis ő így gondolja, ezért azt várja, hogy ha újra győzelemre esélyes autója lesz, akkor még a mostaninál is magasabb szinten fog versenyezni. A riválisaival mind csatázott már - egyet kivéve.

Továbbra is tartja magát a pletyka, hogy már eldőlt George Russell jövője és 2022-ben ő lesz Lewis Hamilton csapattársa a Mercedesnél. A fiatal pilóta már többször hangoztatta, hogy ez nem igaz és egyelőre nem tud mit mondani, azt viszont hozzátette a német RTL-nek adott interjújában, hogy ha végre topautóba ülhet, akkor még a mostaninál is magasabb szinten fog teljesíteni - ahhoz szokott hozzá.

00121020_181



"Hiányzott már az élen való versenyzésből fakadó nyomás és izgalom" - árulta el a Williams versenyzője. "2019-ben nagyon furcsa érzés volt, hogy semmilyen nyomás nem volt rajtam, mert csak és kizárólag Robert Kubicával, a csapattársammal voltunk ketten. Az utóbbi két évben már újra volt nyomás egy-egy alkalommal és én ezt nagyon szeretem - ahogy Silverstone-ban is látszott, az ilyen helyzetekből táplálkozom."

"Tavaly a Mercedesszel, Bahreinben is volt hasonló, úgy érzem, hogy még jobban vezetek hasonló szituációkban. Újra ilyen pozícióba szeretnék kerülni, mert szerintem készen állok a harcra azokkal, akikkel az egész karrierem során küzdöttem. Csatáztam Max Verstappenl, Charles Leclerc-rel, Esteban Oconnal, Lando Norrisszal az utánpótlás-szériákban, az egyedüli új ellenfél nyilván Lewis lenne, mert ő nyilván az egyik legnagyobb" - tette hozzá.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: