DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 16. hétfő
F1

Ezzel állhat elő a Red Bull csütörtökön

Martin Brundle szerint elég nehéz már új bizonyítékokat hozni, mert a felügyelők mindent látnak az autó adataiból és számunkra ismeretlen kameraszögekből.

Mi is beszámoltunk arról, hogy a Red Bull megtámadta Lewis Hamilton silverstone-i büntetését és az ügy újravizsgálását kérte, amely miatt csütörtökön lesz is egy megbeszélés, amelyen az energiaitalosoknak új bizonyítékot kellene bemutatni ahhoz, hogy egyáltalán elgondolkodjon bárki azon, hogy a két héttel ezelőtti versennyel még foglalkozzanak. Martin Brundle, a Sky Sports szakírója szerint erre nincs érdemi esély.

"Elég nehéz olyan új információt találni, amit nem láttak a versenyfelügyelők, mert hihetetlen mennyiségű adat áll rendelkezésükre az autóról és a különböző kameraszögekből, amelyekhez nekünk nincs hozzáférésünk" - mondta erről Brundle.

00121021_256



"A Red Bull valamilyen GPS-adatokkal próbál majd meg előállni, amivel azt akarja mondani, hogy Hamilton sokkal gyorsabban akart elfordulni, sőt, nem is akart elfordulni. Azt akarják mondani a csapat részéről, hogy Verstappent használta arra, hogy bekanyarodjon, vajon nyitott-e valahol a kormányszögön, amit eddig mi nem láttunk, szerintük sokkal inkább jobbra kellett volna tartania, ilyesmi" - fejtette ki a véleményét.

"Most már a szezon felénél tartunk és ez egy olyan baleset, amiről még évekig beszélni fogunk. Ha ez dönti el végül, hogy ki lesz a világbajnok, évtizedekig olyan lesz, mint anno a Senna-Prost ütközés."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: