DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 4. szombat
F1

Norris: Tudom, hogy nekem szurkolnak...

A McLaren brit pilótája parádés időmérőt futott, kis híján pole-ba hozta az autóját, szerinte ez volt élete egyik legjobb köre.

Kis híján csodát tett a spielbergi időmérőn Lando Norris, a McLaren fiatal pilótája ezredekkel maradt el a pole-pozíciótól, de a második hely is hatalmas bravúr azzal az autóval - megelőzte Sergio Perezt és mindkét Mercedest úgy, hogy csapattársa, Daniel Ricciardo a 13. helyről rajtolhat. Érthetően elégedetten értékelt az autóból kiszállva...

00121017_079



"Tudom, hogy engem buzdítanak és nem Max Verstappent..." - mondta mosolyogva a narancssárga autóval versenyző Norris a narancssárga felszerelésben tomboló holland szurkolótáborra kitekintve. "Epikus volt, nagyon menő. Előrébb akartam lépni a legutóbbi hétvége utá és hát sikerült, kettőt is... Ez valószínűleg az egyik legjobb köröm, amelyet valaha megfutottam, jó pozícióba kerültünk holnapra" - tette hozzá a brit versenyző.

Norris múlt hétvégén is nagyon elölről rajtolhatott, de akkor a versenytempót tekintve nem tudott partiban lenni a Mercedesekkel és a Red Bullokkal.

"Igen, nehéz lesz a holnapi futam, ez egyértelmű, de ma megtettük, amit lehetett, jó munkát végeztünk, jó helyről rajtolhatunk. Nem tudom, hogy mennyire voltam messze a pole-tól, de elégedett vagyok."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: