DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. október 22. kedd
F1

Verstappen nem veszi készpénznek az újabb győzelmet

A Red Bull holland F1-es pilótája szorosabb küzdelmet vár a második ausztriai hétvégén, de látja, hogy náluk mindenki motivált, úgyhogy magabiztos a folytatást illetően.

Kiváló helyzetben várhatja az Osztrák Nagydíjat Max Verstappen és a Red Bull, hiszen a csapat hazai pályáján múlt hétvégén magabiztosan nyerni tudott az istálló, úgyhogy most is fő esélyesként kezdheti meg a munkát - ezzel együtt a holland versenyző szorosabb küzdelmet vár a második megmérettetéstől.

00121017_026



"Rendkívül boldog vagyok, hogy nyerni tudtam itt, főleg hogy ez a Red Bull hazai pályája. Ez egy komplett csapatmunka eredménye volt, amivel nagyon elégedettek lehetünk, de nem várhatjuk azt, hogy könnyedén megismételjük ezt az eredményt. Mindenki tanulni fog abból, amit rosszul csinált, illetve a lágyabb gumikeverékek is felforgathatják a dolgokat" - mondta Verstappen a Red Bull felvezetőjében.

"Vannak dolgok, amiket mi is jobban tudunk csinálni és alapvetően is azt várom, hogy mindenki közelebb lesz majd egymáshoz, mert alapvetően ez történik akkor, ha ugyanott versenyzünk egymás után kétszer. Mindenesetre számomra fontos, hogy látom, mindenki motivált és én a magam részéről minden hétvégén a maximumot nyújtsam. Most jó csomagunk van, de továbbra is kézben kell tartanunk mindent, hogy elöl maradjunk" - tette hozzá.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: