DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 19. kedd
F1

Russell: Nem számítottam erre a kérdésre...

Természetesen George Russellt is megkérdezték arról, hogy vajon mi lesz vele jövőre, elkezdett már tárgyalni, vagy sem - mint mondta, egyelőre nem, de amint eljön a megfelelő idő, ez is bekövetkezik.

A Stájer Nagydíj csütörtöki sajtótájékoztatóján Lewis Hamilton elismerte, hogy már megkezdte a tárgyalásokat a Mercedesszel a jövőjével kapcsolatban, emiatt pedig a sorban később érkező George Russell is megkapta a kérdést: vajon ő megkezdte már az egyeztetéseket a következő szezonjáról?

rus_2



"Nem számítottam rá, hogy hallom ezt a kérdést..." - válaszolt egy nevetés kíséretében Russell többek között a Formula.hu jelenlétében. "Őszintén szólva most csak a vezetésre koncentrálok és versenyről versenyre haladok. Amikor majd eljön a megfelelő idő, akkor elkezdünk tárgyalni a menedzseremmel és nyilvánvalóan a Mercedes menedzsmentjével. Izgatott vagyok és gondolok a jövőre, de futamról futamra akarom nézni a dolgokat és abban elég biztos vagyok, hogy jövőre is az F1-ben leszek, úgyhogy nem kell nagyon aggódnom. Ez pedig jó érzés" - magyarázta a brit pilóta.

Russellt arról is megkérdezték, hogy ugyan mindenki a Mercedeshez köti, de vajon fejlődhet-e eleget a Williams is - erre egyértelmű igennel felelt, mint mondta, az új tulajdonosok érkezése óta úgy érzi, hogy minden a jó irányba halad, jó lépéseket tesznek, jól időzítenek, helyesen teszik a dolgukat, úgyhogy minden rendben van Grove-ban

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: