DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. október 20. vasárnap
F1

Perez: Nagyon nyerni akarunk

A Red Bull mexikói F1-es pilótája szerint nagyszerű csapatuk van, de ami múlt, az már elmúlt - a kemény munkájuk kifizetődött, a motivációnak pedig az ő győzelme is jót tett.

Friss futamgyőztesként érkezett meg Franciaországba Sergio Perez, a mexikói pilóta talán kezdi elkapni a fonalat a Red Bullnál és ezt szeretné bizonyítani a Paul Ricardon is az előttünk álló hétvégén. Perez elmondta, hogy nagyon büszke a legutóbbi sikerére és azt is, hogy szerencséje volt Lewis Hamilton fékhibájával, mert ő maga elrontotta az újraindítást - az istállóban viszont nagyon bízik most is.

pered



"Még csak hat futam telt el és igazából nem számít, hogy most hogyan is állunk, csak az fog számítani, hogy Abu Dhabi után hol állunk" - ismételte meg a Red Bull sajtóanyagában Perez azt, amit csapattársa, Max Verstappen is elmondott. "Az a lényeg, hogy továbbra is kihozzunk mindent az autónkból, eredményre váltsuk a benne rejlő potenciált. Sok éve vagyok már a Formula-1-ben, így tudom, hogy rengeteg dolog megtörténhet, úgyhogy ami mögöttünk van, az már elmúlt, csak az előttünk lévő feladatokra kell koncentrálni."

"A csapatunk szerintem nagyon jó, Max tökéletes munkát végzett legutóbb is és csak a balszerencséje miatt nem húzta be a megérdemelt győzelmét, Alex Albon pedig szintén remek munkát végez, amit nagyra értékelek, nem számítottam tőle ilyen nyitottságra. Ez a legutóbbi győzelem azt mutatja meg, hogy mennyit is dolgoztunk január óta és azt is, hogy a kemény munka kifizetődik. Ráadásul egy komoly lökést ad a csapatnak is, mert nagyon nyerni akarunk" - tette hozzá.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: