Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. június 21. hétfő
F1

Verstappen: Hinni kell, hogy a legjobb vagy

A Red Bull holland világbajnokjelöltje szerint ha valaki nem magát tartja a legjobbnak az F1-ben, akkor inkább hagyja abba. Ő is magát gondolja annak.

Minden autóversenyző "velejárója", hogy magát gondolja a legjobbnak és úgy érzi, hogy ha minden összeáll, akkor ő fog nyerni, ez természetesen a Formula-1-ben is abszolút így van. Max Verstappennek ez az első olyan szezonja, amikor reális esélye van a világbajnoki címre, de mint mondta: ő eddig is magát tartotta a legjobbnak, csak msot az autója is alkalmas lehet erre. De hogy van-e emiatt extra teher a vállain?

ver_3"Versenyzőként semmi mást nem tudsz kontrollálni, mint az autó kormányát és két pedálját, ennyi. Mindig hinnünk kell, hogy mi vagyunk a legjobbak. Hogy én ezt hiszem-e magamról? Természetesen" - mondta a holland pilóta a Radio 1 Newsbeatnek adott interjújában.

"Mindig hinni kell abban, hogy a mezőnyből bárkit meg tudunk verni. Ha valaki tényleg, őszintén azt gondolja, hogy ez nem lehetséges, akkor jobb, ha abban a pillanatban abbahagyja, mert ez úgy nem fog működni. Mindenki a tőle telhető legjobbat tudja nyújtani, többet nem, azt kell hozni, én is ezt próbálom tenni minden egyes hétvégén, ezt csak így lehet csinálni, ezt gondolom a nyomásról. Jobbnak kell lenni a Mercedesnél és Lewisnál" - tette hozzá.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?