DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. október 19. szombat
F1

Sainz nem bírta kivárni Norris interjúját

Lando Norris mindenkinek megköszönt mindent és csodálatosan érezte magát a monacói futam után - aztán odament hozzá Carlos Sainz, hogy most már egy kicsit vele is foglalkozni kéne...

Élete egyik legjobb eredményét hozta Lando Norris Monacóban: a McLaren brit fiatalja a remek időmérő után a futamon sem hibázott, kihasználta a többiek gondjait, folyamatosan ott volt az élmezőnyben, majd a végén az elfogyó gumijait is tudta úgy menedzselni, hogy maga mögött tartsa Sergio Perezt. A dobogóra felférő, extra szezont teljesítő Norris ezzel a bajnoki tabellán is feljött a harmadik helyre.

nor_2



"Nem is tudom, hogy mit mondjak... nem gondoltam volna, hogy itt leszek ma. Nagyon hálás vagyok a srácoknak, a csapatnak. Ez egy álom, hogy felállhatok a monacói dobogóra, nagyon különleges pillanat ez. Szerencse is kellett, de a jó teljesítmény és a jó autó is, köszönöm mindenkinek" - mondta fülig érő szájjal az autóból kiszállva Norris.

Carlos Sainz is odament Norrishoz, kicsit húzták egymást a mikrofon előtt - a két pilóta nagyon jó viszonyt ápol az utóbbi közös éveik után. Norris nem nagyon tudott mit mondani, Sainz pedig beleszólt, hogy "gyerünk már ember, gyerünk..."

"Menj innen, elirányítod rólam a figyelmet..." - mondta nevetve Norris. "Na jó, gatulálok Carlosnak és Maxnak is, nagyot mentek!"

f1_5

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: