DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. október 19. szombat
F1

Hamilton: Arra mindig van kifogás, ha a másik nyer

A Mercedes brit F1-es pilótája arról beszélt, hogy a kritikus hangokat talán jobban el tudja hallgattatni az idei szoros csatáival, de tudja, hogy az emberek szeretik lekicsinyíteni a sikereket.

A spanyol AS készített terjedelmesebb interjút Lewis Hamiltonnal, a Formula-1 regnáló világbajnoka pedig arról is beszélt ebben, hogy mit gondol örök kritikusairól, saját megítéléséről - sokszor kapja meg azt a kritikát, hogy a leggyorsabb autóval, ellenfél nélkül könnyű nyernie és emiatt dönti meg a korábban elérhetetlennek hitt F1-es rekordokat. Hamiltonnak megvan erről a véleménye.

ham_3



"Arra mindig van valami kifogás, ha valaki más nyer, az emberek mindig megpróbálják lekicsinyíteni másik sikereit, szóval én erre nem szánok túl sok időt. Én pontosan tudom, hogy milyen keményen kell ezért dolgoznom, hogy nem szabad hibáznom, hogy minden adódó lehetőségemet kihasználjam és ezt senki nem veheti el tőlem" - mondta Hamilton, majd rátért arra is, hogy ezen a téren előnye származhat az idei vb-harcból.

"Most több kerék a kerék elleni csatám van, remélem, hogy ezzel több lehetőségem lesz ezt megmutatni az embereknek, hogy lássák, mire vagyok képes. Én folytatni fogom a harcot és a versenyzést, remélhetőleg mindenki többet lát belőlem" - tette hozzá a Mercedes brit pilótája.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: