DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

A pilótákat is lenyűgözte a McLaren festése

Lando Norris és Daniel Ricciardo tetszését is elnyerte a McLaren vasárnap este bemutatott retro hatású festése, amivel a csapat egy régi szponzora előtt tiszteleg. Mindkét versenyző új sisakkal készül.

Vasárnap számtalan rajongó szívét megdobogtatta a McLaren F1-es istállója, ami a hétvégén rajtoló Monacói Nagydíjra egy lenyűgöző festéssel állt elő. A kék-sárga színekbe öltöztetett autóival a csapat a múltat idézi meg, miközben egy jelenlegi szponzora előtt is fejet hajt, hiszen a Gulf tavaly óta újra az istálló egyik támogatója. Lando Norris a leleplezés kapcsán úgy fogalmazott, ez az autó „hosszú ideje a mezőny legszebbje”.

„Mondtam Zaknek [Brown], hogy ez még a jelenlegi festésnél is jobban néz ki, de erről ő nincs meggyőződve. Szerintem fantasztikus, különösen Monacóban ez egy igazán egyedi dolog lesz” – árulta el a fiatal brit pilóta, aki egy saját tervezésű sisakfestéssel készül a hétvégi futamra. „Remélem, időben megérkezik, mert sokszor nem szoktak. Az én dizájnom, de a Gulf színeivel, kissé retro stílusban. Szerintem jól fog kinézni” – idézte a Racefans.

A csapat másik pilótája, Daniel Ricciardo is hasonló módon méltatta az ideiglenes dizájnt. Ő is készül egy egyszeri sisakfestéssel, de ő nem a Gulf színeit fogja felhasználni. „Természetesen imádom. Enélkül is eléggé lelkesedem Monaco iránt, szóval vissza kellett fognom magam” – viccelődött az ausztrál.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: