DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
F1

Gulf-színekbe borul a McLaren Monacóban

A wokingi F1-es csapat vasárnap este bejelentette, hogy különleges színezéssel állnak rajthoz a jövő hétvégi Monacói Nagydíjon, amellyel régi-új szponzoruk, a Gulf ikonikus festése előtt tisztelegnek.

Előre beharangozta a McLaren, hogy speciális bejelentéssel készülnek vasárnap este a jövő hétvégi Monacói Nagydíjat illetően. A találgatások, mely szerint különleges festést fognak bemutatni, igaznak bizonyultak: a wokingi alakulat ugyanis a Gulf ikonikus kék színét ölti magára a papajasárga mellett Monte-Carlo utcáin.

„Ez lesz a McLaren tisztelgése a Gulf ünnepelt versenyautó-dizájnjának. Óriási rajongói vagyunk a bátor és merész külsőknek, s a Gulf kékje az egyik legkedveltebb színezés az autóversenyzés világában” – fogalmazott Zak Brown, a McLaren elnök-vezérigazgatója.

A Gulf tavaly óta szponzora az F1-es alakulatnak, de a két cég kapcsolata egészen 1968-ig nyúlik vissza. A kék szín Lando Norris és Daniel Ricciardo versenyautója mellett természetesen a pilóták overallján is megjelenik majd a monacói versenyhétvégén.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: