DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Podcast: Top 10 kutyaütő az F1-ben

Kik voltak a leginkább kutyaütő pilóták az F1 utóbbi 25 évében? A Formula Podcast stábja megizzadt, mire felállította a Top 10-es ranglistát!

Mindegy, hogy Latin-Amerika, Ázsia, Európa vagy a Távol-Kelet, a világ minden részéről érkeztek már olyan pilóták az F1-be, akiknek soha nem lett volna szabad felbukkanniuk ott. Van közöttük, aki nemcsak lassú volt, hanem savanyú is, olyan is, aki pusztítóan gyengén muzsikált, de a szája mégis nagy volt. Sőt, olyan is, akivel még a közvetlen kollégái sem voltak képesek érdemben kommunikálni.

Ki az, aki annyira jelentéktelen, hogy egy majdnem hasonló toplista elkészítésekor szó szerint elfelejtettük, illetve ki az, akinek egy nehezen kimondható nevű helyen, a valaha volt talán legjelentéktelenebb formaautóval indult a karrierje? Ki az, aki ebben a jelentős felhozatalban elviszi a pálmát? Kiderült kutyaütők Top 10-es listájáról készül műsorunkban! 

 



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:

 

 

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: