Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 29. szerda
F1

Podcast: Szervezetek harca Barcelonában

Lewis Hamilton a Spanyol Nagydíjon is legyőzte Max Verstappent, ám ezúttal a csapatok küzdelme került előtérbe. A Formula Podcast kiértékelte a barcelonai hétvégét, amely ismét fontos tanulságokkal szolgált.

A világbajnokság lakmuszpapírjaként kezelhető katalán pályán a Mercedes stratégiai tekintetben múlta felül a Red Bull-Hondát, ami egyúttal azt is mutatja: a címvédő alakulat egyelőre egységesebb a trónkövetelőknél. Mi hiányzott ahhoz, hogy az energiaitalosok nyerjenek? Mit mutatott meg ezen a futam a szezon hátralevő részével kapcsolatban? Ki az, akit immáron a középmezőny Lewis Hamiltonjának titulálhatunk? Kik okoztak meglepetést, csalódást? Pusmorgás rovatunkból az is kiderül, hogy ki volt igazán IDEGES ezen a hétvégén!

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:

 

Formula Podcast_hirdetes_S02E30_AA Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?