Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 6. csütörtök
F1

Podcast: Mit jelent a Hamilton-Verstappen 2:1?

Nem a Portugál Nagydíj volt a 2021-es évad eddigi legizgalmasabb futama, annyi szent, viszont a portimaói viadalból sok mindent le lehet szűrni a folytatásra nézve. A Formula Podcast kitárgyalta a hétvégi derbit.

Erőből nyert a Mercedes, de vajon valóban felülkerekedtek a Red Bull-Hondán, esetleg a körülmények kedveztek inkább nekik? Miről árulkodott Hamilton teljesítménye, tanul-e a vereségből Verstappen? Lehet-e tartós a McLaren-Mercedes jelenlegi remek formája, amelyet eddig Lando Norris használ ki jobban? Mitől táltosodott meg az Alpine, mi a fene zajlik az Aston Martinnál? Mick Schumacher eddig csak a vízióban előzte Latifit, ezúttal viszont ténylegesen is maga mögé utasította – mit jelent ez a fiatal németre nézve? 

Bethlen Tamás helyén ezúttal szerkesztőségünk MotoGP-szakértője, Balogh Tamás foglalta el a mikrofont, vele együtt kerestük a válaszokat a felmerült kérdésekre, kiosztottuk a szokásos díjakat és néhány különdíjat is. Sőt, kérésünkre Tomi felvázolta azt is, hogy mi a különbség a két- és négykerekű csúcsosztály járgányainak teljesítménye között – ha már a közelmúltban mindkét széria megfordult a portimaói pályán!

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:

 

Formula Podcast_hirdetes_S02E28_AA Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?