Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. június 15. kedd
F1

Podcast: A nyúl viszi a vadászpuskát

Felcserélődtek a szerepek az idei évadban: üldözöttből üldözővé vált a Mercedes, s úgy tűnik, alkalmazkodni kell az új helyzethez – de beszéltünk a Ferrariról, Alonsóról, Vettelről és Mazepinről is.

Pár nap elteltével úgy találtuk, érdemes még egyszer visszakanyarodni az idei második F1-es futamra, már csak azért is, mert Imolának hosszútávú utórezgései is lehetnek. Adásunkban sorra vesszük a két nagycsapat négy versenyzőjét: hogy kezeli Hamilton az üldözőszerepet, hogy szűnt meg Verstappen „fiatal versenyzőnek” lenni, meddig hazudik még magának Valtteri Bottas és miért más Pérez, mint Verstappen korábbi csapattársai?

De nem csak a nagyokról beszéltünk: eltöprengtünk azon is, kitarthat-e a Ferrari látszólagos feltámadása, miben reménykedhetnek a középmezőny hátsó felében senyvedő világbajnokok, miért nem szeretik az emberek Nyikita Mazepint, és melyik újonccal vagyunk eddig a legelégedettebbek. Hallgassátok meg az adást, aztán pedig várjuk a véleményket a Formula Podcast Facebook-csoportban a kommentek között!

 

Formula Podcast_hirdetes_S02E26_AHallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:

 

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?