DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Podcast: Újabb piros zászlós olasz őrület

A versenymegszakítás alapjaiban meghatározta az esős imolai futam folyását: a nagy port kavaró ütközés mellett egy nagy felzárkózás és egy kérlelhetetlen futamgyőztes szolgáltatta a legfőbb témákat.

Továbbra sem panaszkodhatunk a 2021-es Formula–1-es szezonra! A bajnoki versenyfutás továbbra is rettenetesen izgalmasnak ígérkezik, hiszen ezúttal Bahrein inverzét láthattuk: Hamilton szombaton, Verstappen pedig vasárnap bizonyult a legjobbnak, ráadásul egyikük hétvégéje sem alakult simán, ahogy maga a verseny sem. Egy komoly hullámokat verő baleset után a piros zászlót is be kellett lengetni, többen nagyot betliztek, világbajnokok szürkültek bele a mezőnybe, de óriási villantásokat is láthattunk, különösen a csalódással záruló időmérő után magát újra összerakó Lando Norristól.

Formula Podcast_hirdetes_S02E25_A

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:

 

 

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo



applepod2

stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: