Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 17. hétfő
F1

Ki lehet az évtized öt legjobbja az F1-ben?

Tengernyi kérdést kapott hallgatóságától a Formula Podcast stábja, amelyek közül a legjobbakat igyekeztünk megválaszolni: sok egyéb más mellett például azt, hogy kik lesznek az évtized legjobbjai az F1-ben!

Melyik volt a legjobb szezon a XXI. században? Meddig húzza az F1-ben Hamilton és Vettel? Minden csapat ugyanazt az üzemanyagot használja? Hol látnánk szívesen utcai futamot Magyarországon? Ki a legjobb csapatfőnök az F1 történetében? Miközben az imolai versenyhétvége kezdetére várunk, ilyen és ehhez hasonló kérdések tömkelegére igyekeztünk választ adni hol komoly, hol pedig a szokásos, könnyed hangvételben. Sőt, a Költészet napjáról is megemlékeztünk, mégpedig egy egészen különleges alkotással!

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:

 A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?