DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Alonso: Miért lenne velem nehéz?

Az Alpine F1-es világbajnoka szerint ő minden csapattársával jóban volt és a mai napig is jóban van, sőt, baráti a viszonyuk, ez a helyzet Esteban Oconnal is.

Fernando Alonsóval kapcsolatban továbbra is az a narratíva, hogy nehéz személyiség és együtt dolgozni vele is komoly feladat minden szempontból - akár a csapatának, akár az aktuális csapattársának meg kell küzdeni a spanyol dolgaival, ami nem egyszerű. Alonso viszont nem érti, hogy ez honnan jön, de már csak nevetni tud rajta - szerinte abszolút nincs vele nehéz dolga a társaknak.

"Ugyan már... én azóta is baráti viszonyban vagyok Giancarlo Fisichellával, vagy Jarno Trullival is, mióta csapattársak voltunk és ugyanez a helyzet Stoffel Vandoorne-nal, Jenson Buttonnal, vagy a Le Mans-i csapattársaimmal. Szintén jóban vagyunk Esteban Oconnal" - mondta Alonso a Mundo Deportivónak adott interjújában. 

alesz_5



"Esteban például gokartozott Bahreinben a teszt és a futam között, úgyhogy küldtem neki egy gokartot a cégemtől, aztán mehettünk együtt. Most reggel is üzentünk egymásnak. Ezért mondom, hogy ezen az egészen csak nevetek, mert minden csapattársal jó ember volt és jó barátságba kerültünk, nem csak addig, amíg együtt dolgoztunk, hanem utána is. Mondjuk néha nem rossz ez a megítélés, mert amikor rájönnek, hogy normális vagyok, boldogok és meglepettek lesznek..." - tette hozzá a kétszeres világbajnok. 

Egy dolgot azért mi is hozzátennánK: a jó emberek és jó barátok közül egy csapattársat kihagyott, ugyanis Lewis Hamiltont nem említette...

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: