DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

„Hamiltonnak nincs gyenge pontja”

A csapat részéről ketten is nagyon dicsérték a hétszeres F1-es világbajnokot, aki Bahreinben is megmutatta, hogy még mindig képes a bravúrra - a Mercedesnél úgy látják, hogy nincs gyenge pontja.

A Beyond the Grid podcastben több Mercedes-csapattag is beszélt arról, hogy miért képes ilyen különlegesen jó teljesítményre Lewis Hamilton: a nyolcadik F1-es világbajnoki címére hajtó brit pilóta Bahreinben is bizonyította klasszisát és egyesek szerint bármit meg tud csinálni, folyamatosan fejlődik még most is, a karrierje végéhez közeledve.

4344



"Ő egyszerűen egy természetes tehetség. Fantasztikusan dolgozik és egy komplett csomagot nyújt. Egyszerűen nem találhatunk nála gyenge pontot. Az idő előrehaladtával egyre csak erősebb és erősebb lesz" - mondta a podcastben Ron Meadows sportigazgató, de különösen James Shovlin technikai igazgató ment bele a témába.

"Leginkább úgy tudom leírni az erősségét, hogy azt mondom, minden egyes futam után, amelyet nem nyer meg, azt nézi, azon gondolkodik, hogy ha legközelebb hasonló helyzet fordul elő, akkor hogyan tudja mégis megnyerni. Fáradhatatlanul fejlődik és tanul mindenből, ami történik. Szerintem ez elég kimerítő, mert igazából sosem áll le, de ahogy Ron is mondta, ő egyre csak jobb lesz. Minden rekordot megdönt, de mégis minden győzelmet úgy kezel, mintha az lenne az első, ebből látszik, hogy miért az, aki" - mondta Shovlin.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: