DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. október 7. hétfő
F1

Oconnak bejönnek az Alpine színei

A francia csapat francia pilótája nagyon várja már a Fernando Alonsóval közös munkát és úgy érzi, hogy most jó formában várja a szezonrajtot.

Csak Esteban Ocon volt jelen az Alpine idei F1-es autójának bemutatóján a pilóták közül, hiszen Fernando Alonso a balesete miatt ezt nem tehette meg - a francia versenyző várja már az idei szezont és bár tavaly csapaton belül kikapott Daniel Ricciardótól, de úgy érzi, hogy lendületben van és ott akarja folytatni, ahol 2020-ban abbahagyta.

"Már nagyon várom az új szezon kezdetét és hogy kipróbálhassam az A521-et Bahreinben" - mondta Ocon az új Alpine-nal kapcsolatban. Hosszú és sűrű volt ez az offszezon sok felkészüléssel és úgy érzem, hogy a csapattal együtt készen állunk az évre. Nagyon kedvelem az új Alpine-színeket és franciaként büszkeséggel tölt el, hogy ott van az autón a francia zászló" - említette meg az új színeket.

"Úgy érzem, hogy most felkészültebb vagyok, mint tavaly és szerintem az a természetes, hogy úgy megyek bele egy új szezonba, hogy van mögöttem egy teljes végigversenyzett év. Azon a szinten akarom kezdeni 2021-et, amelyen 2020-at befejeztem és nem látok semmilyen okot arra, hogy ez ne így történjen. Fernandóval együtt dolgozni fantasztikus lesz, mert ő egy olyan pilóta, akire mindig felnéztem és egy olyan személy, aki régóta inspirál. Várom, hogy együttműködhessünk és hogy meghajthassam a pályán, hogy a csapat elérje a céljait" - tette hozzá új csapattársával, Fernando Alonsóval kapcsolatban.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: