DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Stroll: Hamilton megszerzése csábító lehetőség

Gőzerővel készül és koncentrál első szezonjára az Aston Martin, akiknek Sebastian Vettel személyében egy világbajnokot is sikerült elcsábítaniuk, és nem zárkóznának el még egy érkezésétől.

Lawrence Stroll, az F1 legújabb milliárdosa, aki az Aston Martin tulajdonosa úgy érzi, csapatánál minden rendelkezésre áll a világbajnoki cím megszerzéséhez, különösen a költségvetési limit bevezetésével.

„Ez a csapat alacsony anyagi forrása ellenére is bőven túlteljesített, én pedig épp emiatt szentül hiszem, hogy ugyanannyi emberrel és ugyanannyi pénzből nem lehetetlen a világbajnoki címekről beszélni” – idézi Lawrence Strollt a The Independent.



Ezt követően a milliárdos áttért fiára: „Hogy azt gondolom-e, hogy Lance tehetséges? Szerintem kimagaslóan tehetséges! Megmutatta már, hogy egy világbajnok vére csörgedezik az ereiben” – jelentette ki Stroll.

Azonban attól függetlenül, hogy most megszerezték Vettelt, nem zárja ki annak a lehetőségét sem, hogy megvizsgálják Lewis Hamilton megszerzésének lehetőségét, aki csak egy évvel hosszabbította meg mercedeses kontraktusát.

„Egyértelműen csábító! Lewis bármilyen autóban fantasztikusan teljesítene, nálunk pedig mindenki igent mondana az érkezésére, hiszen ő egy hétszeres világbajnok. Jelenleg azonban csak az előttünk álló szezonra szeretnék koncentrálni.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: