Steward
Vaszilykó Péter
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 17. szombat
F1

Podcast: Éledezik az F1

A rövid nyugalmi időszak után a csapatok elkezdték bemutatni a 2021-es teremtményeiket, mi pedig egy laza beszélgetés keretein belül kitárgyaltuk az eddig látottakat, valamint az egyéb aktualitásokat.

Az új évad közeledtének csalhatatlan jele, hogy elkezdődött az autóbemutatók időszaka! A Renault-ról Mercedesre váltó McLaren nyitotta a sort, az Alpha Tauri, az Alfa Romeo és a Red Bull pedig folytatta azt. Az első négy prezentáció után a műsor törzsgárdája a szokásos, kötetlen stílusban értékelte az első benyomásokat és tapasztalatokat, de szóba kerültek az elmúlt napok legérdekesebb hírei és aktualitásai is. Naná, hogy ezúttal is megpróbáltunk betekinteni a színfalak mögé – hallgassatok belénk!

 

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat, szidalmaitokat és átkaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:

 

 

Formula Podcast_hirdetes_S02_E13_AA Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?