DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

Ecclestone-nak az F1-es üzletek hiányoznak

Az F1 korábbi mindenhatójának a tárgyalások, a megegyezések, a szerződések hiányoznak leginkább a száguldó cirkuszból, ami szerinte egyet jelent a Ferrarival.

Most már évek óta nem Bernie Ecclestone irányítja a Formula-1 működését, a sportág legendája viszont ennek ellenére termsézetesen ezer szállal kötődik a sorozathoz. Mint mondta, most is sokan kikérik a véleményét bizonyos dolgokról és azt is elárulta, hogy mi az, ami a legjobban hiányzik neki ebből a munkából - a 90 éves brit üzletember most is ereje teljében van.

ecl



"Hiányzik az egész, de különösen az a része, hogy üzletet kössek az események, vagy a pályák vezetőivel. Némelyek nem jöttek volna létre a mi segítségünk nélkül. Szintén hiányoznak a nagy szponzorokkal kötött megállapodások. Amúgy most is nézek futamokat és nagyon sok ember kér tőlem tanácsot" - mondta Ecclestone a GQ Magazine-nak adott interjújában.

"A titkom a kézfogásom, mindenki tudja, hogy megbízhat bennem, mert mindig a legjobbat akarom mindenkinek. Az emberek sokat beszélnek, de mindig jobb, ha teszünk is valamit. Ha azt mondjuk, hogy csinálunk valamit, akkor csináljuk is meg. Nagyon irritál, amikor egy ember csak azért mondja, hogy megcsinálja a dolgát, hogy aztán ne csinálja meg" - mondta a hitvallásával kapcsolatban Ecclestone, akitől az a mondat is elhangzott, hogy a Formula-1 a Ferrari, a Ferrari pedig a Formula-1, egyik sem létezhet igazán a másik nélkül. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: