DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Podcast: Botránybalesetek az utóbbi 30 évből

Jó néhány olyan baleset történt az elmúlt három évtizedben a Formula-1-ben, amelyek hosszú időre felkavarták az állóvizet. A Formula Podcast stábja a hallgatótábor kérésére az ilyen botránybaleseteket tekintette át, felállítva egy Top10-es listát a témában.

Minden botránybalesetek nagyapjára és nagyanyjára, Ayrton Senna és Alain Prost vb-címeket eldöntő suzukai incidenseire azok is emlékeznek, akik nem látták azokat. Azóta is történt jó néhány olyan eset, amelyek hasonló hatást váltottak ki: évekre meghatározták a legelitebb géposztály légkörét és a mai napig előszeretettel boncolgatjuk az okokat, a következményeiket.

A Formula Podcast Top10-es listájára a törzsgárda az utóbbi három évtized eseményeiből válogatott, ám a leglátványosabb csattanások helyett azokat állították rangsorba, amelyek a legnagyobb hatást váltották ki. Hallgass belénk, hogy kiderülhessen: egyetértesz velünk? Ha igen, ha nem, kíváncsiak vagyunk a véleményedre és várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban!

 

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat, szidalmaitokat és átkaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

 

A Formula Podcast összes adása:

 

 

Formula Podcast_hirdetes_S02_E08_A



A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: