DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

Norris: Ricciardo tudja, hogyan kell nyerni

Lando Norris szerint egy nagy előnye van Daniel Ricciardónak Carlos Sainzcal szemben: nyert futamot és dolgozott arra érdemes csapatnál, így tudja, hogy mi kell a sikerekhez.

Lando Norrist, a McLaren fiatal brit pilótáját kérdezték arról, hogy vajon mennyire lesz más Daniel Ricciardóval dolgozni Carlos Sainhoz képest - a spanyol pilótával nagyon jó volt a kapcsolatuk, sokak szerint viszont az ausztrállal még inkább hasonló a személyiségük. Norris viszont inkább arra koncentrál, hogy Ricciardo mit tehet hozzá a csapathoz.

nor_1



"Teljesen más szemszögből nézi a dolgokat. Mondjuk némely visszajelzése biztosan hasonló lesz Carloséhoz, mert ő is a Renault-nál vezetett és amiket Carlos mondott, azokból sok mindent utalt még vissza a Renault-nál töltött időszakára. A pilóták legtöbb tudása abból fakad, hogy hogyan dolgozott együtt más csapatokkal" - mondta a fiatal versenyző a Motorsport-Total kérdésére.

"Daniel valamivel hosszabb ideig dolgozott a Red Bullnál, így tudja, hogy hogyan kell futamokat nyerni és hogy mi kell az autótól ahhoz, hogy ez lehetséges legyen. Szerintem Carlos kevesebbet tudott erről. Jó, hogy jönnek be új ötletek, amik segíthetnek a csapat fejlődésében, előrelépésében" - tette hozzá.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: