DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Verstappen: Egész jó voltam, de...

A Red Bull holland F1-es pilótája szerint egy dologban fejlődött a korábbi évekhez képest, de sosem lehet elégedett - a teljesítményt viszont nem győzelmekben és dobogókban kell mérni.

A Red Bull szokás szerint ismét nagyon fogadkozik, hogy majd idén megszorítja a Mercedest, az év ezen időszaka általában erről szól az energiaitalosoknál. Ezúttal is többen elmondták már, hogy na majd most - természetesen az istálló világbajnok-jelölt pilótáját, Max Verstappent is megkérdezték erről (ismét).

33_4



"Ami az én teljesítményemet illeti, egész jó volt, de persze mindig lehetne valamivel jobb" - idézi Verstappen szavait a GPFans. "Szerintem magammal szemben éppen én vagyok a legkritikusabb. Szerintem nem lehet mindent futamgyőzelmekben és dobogókban mérni, mert ez az autótól függ, de szerintem a tavalyi és az azt megelőző szezonokhoz képest sokat fejlődtem a kiegyensúlyozottságot tekintve, aminek örülök."

"Nyilván a bajnoki címért akarunk harcolni csapatként, szóval ezen fogunk dolgozni - a karosszériát és remélhetőleg a motort tekintve is ez lesz a helyzet, így talán valamivel versenyképesebbek leszünk és jobban megnehezítjük a Mercedes dolgát. Mindenhol fejlődni kell: sem a karosszéria, sem a motor, sem a pilóta teljesítménye nem lehet elég jó soha, mindig javulni kell, ezen kell dolgozni" - tette hozzá a holland.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: