DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Podcast: Nagy 2020-as díjkiosztó

Több mint 30 kategóriában hirdettük ki a 2020-as F1-es szezon legjobbjait, legszebbjeit, legnagyobbjait és persze nem feledkeztünk meg az alulteljesítőkrők, csalódásokról és vaddisznókról sem.

Futamértékelő adásaink végén rendszeresen különdíjakkal illettük a hétvégék különleges teljesítményt produkáló, emlékezetes manővert bemutató vagy épp fájdalmas igazságtalanságot elszenvedő szereplőit – mindezek után úgy éreztük, nem lehetne teljes a 2020-as év lezárása, ha nem szavaznánk meg a teljes idény, legügyesebb, legvadabb vagy épp legnagyobb csalódást okozó szereplőit, a legszebb, legemlékezetesebb és legszomorúbb pillanatokkal és néhány más érdekességgel együtt.

Kik voltak az év pilótapárosa, ki volt az év meglepetése, melyik volt a legtöbbet fejlődött csapat, ki élte át az év legnagyobb hullámvasútját, kiért fájt a szívünk a legjobban, ki volt az első körök királya, ki tette fel az év kérdését, kin gúnyolódtak a legtöbbet, melyik volt az év legszívhezszólóbb dala, ki szenvedte el az év balesetét… Na jó, talán utóbbi könnyen kitalálható.

 

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat, szidalmaitokat és átkaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:

 

Formula Podcast_hirdetes_S02_E02_A



A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

yt

buzz3

google-pc

rp 

deezer

sc

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: