DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Verstappen másik székbe ülne holnap

A Red Bull holland F1-es pilótája szerint nem tudják, hogy pontosan mekkora a hátrányuk a Mercedeshez képest, de az biztos, hogy valamekkora van.

Az első szabadedzés behúzása után a másodikon a megszokott pozíciójában, vagyis harmadikként zárt Max Verstappen. A Red Bull holland F1-es pilótája szerint a Mercedesek megint gyorsabbnak tűnnek náluk, de ettől függetlenül persze mindent meg fog tenni azért, hogy beleköpjön a levesükbe és minél inkább megnehezítse a dolgukat.

00120035_282



"Rendben volt ez a mai nap, de van még munkánk, hogy csökkentsük a lemaradásunkat a Mercedesekkel szemben, akik megint erősnek tűnnek, de nem tudtam mért kört futni a lágy keveréken, mert pont Perez mögé értem fel, szóval nehéz megmondani, hogy pontosan mekkora ez a különbség. Meglátjuk, hogy a többi pilóta mit mond a ma esti megbeszélésen a pályaelhagyásokról, de pénteken általában ezek kitapasztalásával szoktunk foglalkozni. Az időmérőn már nem mehetünk olyan szélesen" - mondta a holland.

Verstappenről nemrég az derült ki, hogy annyira megszokta a sajtótájékoztatókon általa sokszor elfoglalt harmadik helyért járó széket, hogy talán haza is viszi a szezon végén és most sem tudta megállni, hogy ne hozza szóba: "Majd meglátjuk, hogy vajon ülhetek-e egy másik székben a holnapi sajtótájékoztatón..."

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: