DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Verstappen: Russell a kameráknak drámázott

Max Verstappen számára hamar véget ért a Szahíri Nagydíj, de a holland bevallotta, hogy egy ideje már azt várja, hogy az egész szezonnak vége legyen. Russell szerinte a kameráknak drámázott.

A Red Bull holland versenyzőjét már a negyedik kanyarban kiütötték a hétvégi versenyen, akinek így volt ideje egy kicsit lazítani a futam közben. Elmondta, mennyire várja már, hogy véget érjen a 2020-as szezon, melyben egyetlen győzelme van eddig.

„Nos, a verseny közepén én egy gin tonikot iszogattam, szóval nem panaszkodom” – jelentkezett be Verstappen a Ziggo Sport adásába. „Beszéltem a sajtóval, aztán visszamentem a hotelbe, nagyjából az utolsó 20-30 kört láttam, ami elég drámai volt.”



„Hogy őszinte legyek, egy ideje már a szabadságra gondolok, ahogyan a csapatból szerintem már mindenki, de ez a munkánkra nincs hatással. Szerintem Abu Dhabi feküdni fog majd nekünk, de hétvégén kiderül.”

Max Verstappen ezután arra a képre is kitért, mikor a versenyt sokáig vezető George Russell kifeküdt a paddockban, miután csak a kilencedik helyen ért célba a Mercedesszel.

„Nagyszerű pillanat volt arra, hogy drámaian lefeküdjön a földre a kamerák előtt” – utalt a fentebbi fotóra Verstappen, aki a Török Nagydíj időmérőjét követően egy szemetes mögé bújt el bánatában, de őt is felfedezték az operatőrök. „Azt hiszem, talán egy évvel fiatalabb tőlem, így versenyeztem vele két-három évig, annyit elmondhatok, hogy gyors.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: