Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 18. hétfő
F1

Vettel elmondta, mivel győzte meg Stroll

Sebastian Vettel elárulta, mi volt az, amivel Lawrence Stroll meggyőzte őt, hogy jövőre csatlakozzon a csapatához, miközben ejtett néhány szót Mick Schumacherről és Fernando Alonsóról is.

A négyszeres világbajnok hat szezont követően búcsúzik a Ferraritól, akikkel ugyan sok szép pillanatot átélt, de nem sikerült letaszítaniuk a trónról a Mercedest. Jövőre Carlos Sainz lesz Charles Leclerc csapattársa, Sebastian Vettel pedig Lawrence Stroll átalakuló istállójához, a majdani Aston Martinhoz igazolt.

Elmondta, mivel győzte őt meg a csapat tulajdonosa: „Lawrence egy rendkívül sikeres üzletember, tudja hogyan kell jó döntéseket hozni. A tárgyalásaink előremutatóak és őszinték voltak, már az első pillanattól” – idézi a németet a Corriere della Sera.„Különleges helyzet áll majd elő, hiszen a tulajdonos fia lesz a csapattársam, de hogy őszinte legyek, nem számítok vb-címre. Csak annak van esélye, aki az egyik Mercedesben ül, de elégedett vagyok a döntésemmel, szerintem megvan bennünk a potenciál, hogy meggyőző teljesítményt nyújtsunk, aztán 2022-re változnak a szabályok, szóval soha ne mondd, hogy soha!”

Ezután több másik versenyzőre is kitért egy-egy szó erejéig Vettel: „Örülök, hogy újra itt versenyez majd Fernando, de őszintén szólva, jobban koncentrálok a saját dolgomra, mint az övére. Ami pedig Schumacheréket illeti, számomra Mick mindig is Mick lesz, Michael pedig Michael.”

„Engem sosem érdekelt a vezetéknevük. Az a tény, hogy Michael nem ünnepelheti a fia sikereit, kissé elszomorít, de Mick elismerésre méltó karriert futott be idáig.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?