Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. június 25. péntek
F1

Egy változatos kínálatú salátabár

A salátafogyasztók sokszor hiányolnak egy olyan helyet, ahol bőséges, friss alapanyagokból készült ételekkel találkozhatnak. Ráadásul sokszor a kínálat kevésnek is mutatkozik. Mit szólnál ahhoz, ha nemcsak többféle salátát, de egyéb ételkülönlegességeket is megtalálhatnál? Egy helyen élvezheted az egészséges ételeket hatását, ráadásul koplalnod sem kell!

Hol kaphatok minőségi salátát? 

Vannak olyan éttermek, bárak, ahol az étlapon szerepel a saláta, és akadnak olyan helyek is, amelyek kifejezetten a salátafogyasztásra specializálódnak, tehát csak saláta található meg a menüben. Ezek bármennyire is gusztán hangzanak, valamennyire mégiscsak hiányérzetünk támad.

 https-__www.zoldlevelecske.hu_ - 2020 november - Cikk2Mit szólnál egy olyan helyhez, ahol az egészséges életmód kerül a középpontba? Ahol a fő attrakció a saláta, de ezenkívül számos különlegesség foglal még helyet a kínálatban, mint amilyenek az egészséges tálak, a levesek, a könnyed desszertek és a vitaminbomba italok? 

Különlegesen egészséges levesek

Ha téged is érdekelnek a levesek, de némi újításra vágysz, és vitaminértéke is számít, akkor képzeld el, milyen lenne, ha egy salátabárban megtalálnád kedvenc leveseidet! Most hoztunk néhány példát pár ínyencségből! 

- A csicsókakrémleves csicsókából, fűszerekből, barna csiperkéből készül. 3,5 dl-es kiszerelésben kapható, s mind a 10 ujjad megnyalod majd utána! 
- Aztán ott van a kukorica-krémleves, amelyben roston sült csirkemellfalatok és vajon pirított kukoricadarabok is megtalálhatóak. 
- A Potiron nevezetű leves tulajdonképpen a sütőtökkrémlevest jelöli, amely az 1001 éjszaka fűszereivel lett ízletessé spékelve. 
- Az Urumchi egy ázsiai ízesítésű csirkeleves, amelynek legfőbb hozzávalói közé sorolható a koriander, a julienne zöldségek és a csirkehús. 

Ha téged is elbűvöltek a receptek, akkor kóstold meg a Zöldlevelecske Salátaműhely leveseit, hogy feldobd a napod valami különlegessel! 

A Zöldlevelecske értéke

Legyen szó salátáról, tálakról, levesekről, végre étkezhetsz egészségesen anélkül, hogy éhes maradnál! Csak meg kell tekintened egy-egy adagot, és minden kétséged elszáll!

De mit kell tudni a Zöldlevelecske Salátaműhelyről? Ez egy olyan hely, ahol nagyon egyedi salátákkal találkozhatsz, sőt, Te magad is összeállíthatod a salátádat! Az online rendelési rendszernek köszönhetően pedig akár már 50 percen belül kézhez kapod a saját recepted alapján készült salátakülönlegességedet. Egy olyan salátabárban fogyaszthatsz, ahol egyéb ételek is elérhetőek a menüben, ráadásul itt mindent kizárólag hazai alapanyagból készítenek, s biztosan friss étel kerül eléd!

Nos, ha egy csipet “zöld világra” vágysz, akkor mindenképpen meg kell kóstolnod a szegedi székhelyű salátabár egyedi kínálatát!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?