DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

Bakancs a hétköznapokra?

Miért ne hordhatnánk a hétköznapokon is bakancsot, főleg akkor, ha kényelmes és csinos darabbal rendelkezünk? Itt az ősz, amikor ideje előkapni a fázósabb lábakra is illő, meleg darabokat! Lássuk, hogy miért is jó egy bakancs!

Nem csak túrázáshoz

Amikor valaki meghallja azt a szót, hogy bakancs, szinte automatikusan a rockerek vagy épp a túrázás világa jut eszébe. Pedig ezek a lábbelik sokkal sokszínűbb palettával rendelkeznek, nem merülnek ki az acélbetétes vagy épp a túrabakancsoknál. Míg a többség férfi viseletnek tartja a bakancsokat, és ennek a női párjának a csizmát, mégis egyre több nő dönt amellett, hogy bakancsba bújik. 

https-_www.komfortcipo.hu_ - 2020 november - Cikk3



Ezek az izgalmas lábbelik nem sportosak és praktikusak, de kényelmesek is egyben. Ez azért igazán fontos, mert korábban nem lehetett minden kedvező tulajdonságot egy cipőben ötvözni. Sőt, ha mindez nem lenne elegendő, akkor a Rieker minőségi bakancsai még mutatósak is. Leginkább ebből fakadhat, hogy senki nem mondaná meg róluk, hogy a lábunkon lévő vagány bakancs egyben pozitív hatással is bír az egész testünkre. A megfelelő alátámasztás és talpkialakítás elengedhetetlen ahhoz, hogy egy lábbeli egészséges és jótékony hatással legyen a testünkre. 

Ki akarna kilométereket sétálni egy olyan cipőben, ami tör, nyom, és meglehetősen kényelmetlen hosszabb távon?

Hidegben ideális

Az egyre hidegebb reggeleken nem véletlen, hogy mindig jobban fázik a bokánk, mint az ideális lenne. Épp itt az ideje, hogy váltsunk a nyári viseletről egy jó kis bakancsra, ami kellően bélelt, és melegen tartja a bokánkat is, nem csak a lábfejünket. A Rieker női bakancsoknak nem okoz gondot sem a hideg, sem pedig a hó vagy a sár, hiszen minden körülmények között megállják a helyüket. Magabiztosságot sugallnak és biztos lépteket, mivel bordázott talpának hála minden Rieker női bakancs segít abban, hogy gyorsan és biztonságban érkezzünk meg a célhoz. 

Ugye, hogy nem is annyira férfias viselet a bakancs, és lehet belőle igazán nőies és elegáns darabokat kapni? Biztosan mindenki megtalálja a számára megfelelőt, óriási választékban érhetőek el a Rieker bakancsok szerte az országban és az interneten. 

Az internetes vásárlás legnagyobb előnye, hogy nem kell sehova sem menni, elég csak lemérni a talphosszunkat, és már rendelhetjük is a nekünk tetsző darabot.

Úgy érzi, hogy ideje beruházni egy vagány és kényelmes bakancsra? Egy olyan lábbelire vágyik, ami megbízhatóan tartja a bokáját nem mellékesen melegen is tart? Semmi probléma, a Komfortcipő kínálatában biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt. Hogy milyen márkák közül válogathat? Leginkább prémium minőségben gondolkodjon, mint a Rieker, Skechers, Birkenstock, Remonte bakancsok. Kell ennél több, hogy jól kezdődjön a tél?

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: