DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
F1

Podcast: A 2021-es és az ideális versenynaptár

A Formula Podcast 56. adásában kitárgyaltuk a frissen közreadott 2021-es versenynaptár-tervezettel kapcsolatos legérdekesebb háttérinformációkat, ugyanakkor kísérletet tettünk arra, hogy összeállítsuk az ideális F1-es menetrendet. Vajon sikerült?

Huszonhárom futamból áll a tervek szerint az F1 következő idénye, de nem szerepel a menetrendben Vietnám, amelynek - elméletileg - idén kellett volna bemutatkoznia. Miért? A délkelet-ázsiai futam kiesése teheti lehetővé azt, hogy az idei kényszerhelyszínek közül legalább egy jövőre is a vérkeringés része legyen, de vajon melyik lesz a befutó? Miért meglepetés, hogy Barcelonában és Interlagosban is lesz futam 2021-ben? Felvázoljuk azt is, hogy mit gondolunk a sokakat foglalkoztató kérdésről: a melbourne-i blama után vajon ezúttal készül-e B-tervvel a sportág vezetése?

Ha már a FOM közreadta a versenynaptár-tervezetet, mi is közreadtuk a magunkét: vajon milyen szempontok alapján állítottuk össze, milyen helyszínek szerepelnek benne és megvalósulhat-e valaha egy ilyen kalendárium? Hallgassatok belénk!

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat, szidalmaitokat és átkaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:

Formula Podcast_hirdetes_S01_E56_A



A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

yt

buzz3

google-pc

rp 

deezer

sc

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: