DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Podcast: Raikkönen-show Imolában

A Jégember parádézott, Ricciardo Hamiltonnal cipőzött, az Alfa és az Alpha is remekelt, Russell óriásit hibázott – kibeszéltük az imolai futamot, és megvizsgáltuk Hamilton és az Alfa Romeo F1-es jövőjét is.

A Formula Podcast utazó riportere, Mészáros Sándor végre utazott és a helyszínről követhette végig az Emilia Romagna-i Nagydíjat, melyet megszokásból még a szervezők is San Marinó-inak neveztek: fordulatos verseny végén a Renault újabb dobogót szerzett, a Mercedes világbajnok lett, és számos más érdekességet is tartogatott a futam. De nemcsak ezekről beszéltünk, hanem többek között Hamilton rejtélyes vasárnapi nyilatkozatáról is, és foglalkoztunk annak lehetőségével, hogy az Alfa Romeo 2022-ben már Sauber-Renault (vagy Dacia?) néven szerepelhet majd a királykategóriában.

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat, szidalmaitokat és átkaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo



applepod2

stitcher

yt

buzz3

google-pc

rp 

deezer

sc

Formula Podcast_hirdetes_S01_E54_A

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: