Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. március 2. kedd
F1

Podcast: Hamilton=92!

Közel negyedszázad után visszatért az F1 Portugáliába, ahol Lewis Hamilton a 92. győzelmével megdöntötte Michael Schumacher csúcsát. A #FormulaHUPOdcast 52. adásának témája a portimaói futam, ahol számos más érdekesség is történt.

Van-e helye az Algarve régióban található versenypályának a jövőbeli F1-es menetrendekben, s ha igen, mi kell ehhez? Van-e értelme házon belüli manipulációt kiáltani a Mercedes házon belüli gumiügye kapcsán? Mi a fene történt ezen a hétvégén Lance Strollal? Milyen kategóriában díjaztuk Kimi Räikkönen fenomenális első körét? Az F1 luzitániai kiruccanása bőségesen szolgáltatott témát, így nincs más hátra: hallgassatok belénk!

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat, szidalmaitokat és átkaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

 
 

AA Formula Podcast összes adása:

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

yt

buzz3

google-pc

rp 

deezer

sc

 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?