Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. december 2. szerda
F1

A második-harmadik sor a Ferrari célja

Idén ezt alig tudták megcsinálni, így az a céljuk, hogy a szezon végéig stabilan harcolni tudjanak ezekért a pozíciókért - most is hoznak fejlesztést, egyértelműen javulni akarnak még idén.

Továbbra is folyamatosan fejleszti autóját a Ferrari, hogy a jelenlegi helyéről előre tudjon mozdulni a középmezőnyben - a két élcsapathoz biztosan nem tud felérni, de a többieket szeretné valahogy megelőzni a maranellói istálló. Jelenleg a hatodik helyen állnak a konstruktőri pontversenyben, a cél az, hogy az év végéig innen sikerüljön feltornázniuk magukat.

ferrari_3"Már Szocsiban is bemutattunk néhány aerodinamikai módosítást, majd hoztunk még újabbakat a Nürburgringre. Portimaóban további fejlesztés érkezik, főleg a diffúzorral kapcsolatban, ezzel teljesítjük az utóbbi hónapok programját" - mondta erről Enrico Cardile, a csapat teljesítményfejlesztésért felelős vezetője. "A legfontosabb az, hogy megerősítésre kerüljön az, hogy a fejlesztésünk jó irányba halad. Az elmúlt futamok visszajelzései pozitívak, remélhetőleg ez most is így lesz."

"Jó lenne legalább abban a csoportban találni magunkat, akik a negyedik helyért és az amögötti pozíciókért küzdenek. Idén csak néha voltunk képesek harcolni a második-harmadik sorban és a célunk az mostantól decemberig, hogy ezt stabilan hozni tudjuk. Nem viccelek, célunk, hogy előrébb lépjünk idén - hatodikak vagyunk a tabellán, ami fájdalmas és mindannyian tudjuk, hogy a Ferrari nem ide való. Abszolút javulni akarunk magunk és a szurkolóink miatt is, akik szenvedélyesen támogatnak minket most is, amikor ilyen nehéz időket élünk."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?