DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
F1

Podcast: Kik alkotják a '21-es F1-mezőnyt?

Messze nem végleges a jövő évi F1-es mezőny, még olyan fronton is várható változás, ahol már bejelentést is tettek a 2021-es felállásról. Pletykákban nincs hiány, a #FormulaHUPodcast stábja pedig áttekintette a lehetséges forgatókönyveket.

Megfúrja-e valaki a jövő nagy ígéretének tartott George Russellt a Williamsnél, esetleg csapattársának, Nicholas Latifinek kötnek útilaput a talpára? Ocon alig várta, hogy a Renault pilótája lehessen, de egyetlen idény után mennie kell? Meddig húzza-halasztja a folytatással kapcsolatos bejelentést Lewis Hamilton és főképp: miért? Kik ülhetnek a Haas autóiba, miután szélnek eresztik Magnussent és Grosjeant?

Tengernyi kérdés, megannyi izgalmas forgatókönyv arra vonatkozóan, hogyan fest majd az F1 mezőnye 2021-ben. Lesz-e erősebb földrengés a pilótapiacon annál a 2,8-as magnitúdójúnál, amelyet a #FormulaHUPOdcast stábjának egyik tagja tapasztalt az 51. adás felvétele közben?

Hamarosan kiderül, addig viszont: hallgassatok belénk!

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat, szidalmaitokat és átkaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:

Formula Podcast_hirdetes_S01_E51_A



A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

yt

buzz3

google-pc

rp 

deezer

sc

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: