DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Ezért követte ki Verstappen a Red Bullt Instagramon

Nem akart már az F1-ről olvasni, amúgy is minden héten ott van - szerinte őrületes sületlenség, amit az emberek ebből az egészből kreáltak. Ez semmi más, csak dráma.

Az elmúlt hetekben felmerült érdekességként a Formula-1 világából, hogy Max Verstappen a közösségi médiában kikövette csapatát, a Red Bullt - a Honda távozása előtt már lehetett olyan pletykákat hallani, hogy a holland elégedetlen, erre rátettek a japánok, így felélénkültek azok a gondolatok, melyek szerint Verstappen ezzel a "kikövetéssel" is valamiféle jelzést küld a nagyvilág felé.

verstappen



"Ez pár héttel ezelőtt történt. Hogy miért? Mert nem voltam olyan hangulatban, hogy a Formula-1-es híreket olvassam. Ezért" - mondta Verstappen minderről a Motorsport kérdésére. "Szóval nem tudom, hogy az emberek hogyan kötnek össze dolgokat, szerintem ez csak arra van, hogy drámát, vagy ilyesmit kreáljanak. Őrületes sületlenség" - tette hozzá a Red Bull holland világbajnokjelöltje.

"Igen, folyamatosan jönnek az értesítések a telefonomra. Megjelölve itt, megjelölve ott... Tényleg nem kell tudnom, hogy mi van azokban a videókban. Sorrend itt, sorrend ott... Nem ezért vagyok a Formula-1-ben. Szóval úgy gondoltam, hogy az Instagramon más sportokat követek. Amúgy is ott vagyok a paddockban minden héten, jobb így" - magyarázta.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: