DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

Hamilton: Szerintem még javulhatok

Lewis Hamilton szerint még mindig elég jó szinten teljesít és akár még javulhat is - nem az számít neki, hogy a legnagyobbként emlékezzenek rá, hanem az, hogy jó emberként.

Valtteri Bottas nemrég azt nyilatkozta, hogy ha minden összeáll számára, akkor hiszi, hogy még Lewis Hamiltonnál is gyorsabb tud lenni, a Michael Schumacher rekordjait döntögető brit klasszis azonban azzal válaszolt, hogy szerinte még nála is lehet némi tartalék. Hamilton szerint a pályán mutatott dolgok alapján egyáltalán nem öregszik, sőt...

"Azt mondhatom, hogy még nem végeztem, még mindig azt érzem, hogy képes vagyok fejlődni és azt is, hogy elég jó szinten vezetek" - idézi Hamilton szavait a PlanetF1. "Számomra világos, hogy nyilván jó behúzni ezekt a győzelmeket, de a fontoasbb az, hogy mit hozunk ki az autóból, szerintem igazán itt lehet hozzátenni."

hamesz_1



Hamilton egyébként arról beszélt, hogy mennyit jelentenek neki a történelmi számok - neki nem számít, hogy hogyan fognak rá majd emlékezni. "Soha nem akartam, hogy bárki is emlékezzen rám a családomon kívül, de nyilván ezekkel az eredményekkel remélhetőleg emlékezni fognak rám. Úgy képzelem, hogy mindenki azt szeretné, hogy úgy emlékezzenek rá, hogy jó ember volt, aki törődött a világgal - nem az a legfontosabb, hogy a legjobbként, vagy a legnagyobbként gondoljanak rám."

Azt is elmondta, hogy nagyon tiszteli a múlt nagyjait, illetve azokat a sportolókat is, akik másik sportágakban most döntögetik a rekordokat - viszont nagyon más valaki mást figyelni közben, mint az, hogy saját maga is meg tudja ezt csinálni.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: