DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Podcast: Schumacher-Hamilton 91:91

Beállította Michael Schumacher utolérhetetlennek hitt futamgyőzelmi rekordját Lewis Hamilton az Eifel Nagydíjon, ám a menetrendbe a pandémia okán visszakerülő Nürburgringen számos egyéb érdekesség is történt. A #FormulaHUPodcast stábja szokás szerint kivesézte a történéseket.

Hamilton történelmi sikert aratott, a Schumacher-család pompás gesztust tett a brit felé, Stroll a klotyón ragadt, Hülkenberg ismét beugrott… Megannyi nagyobb és apró érdekesség miatt volt különleges a Nürburgringen bonyolított versenyhétvége, amelyet az időjárás szabott olyan rövidre, mint amilyennek Imolát szánták kísérleti jelleggel a világbajnokság szervezői. A #FormulaHUPodcast gárdája értékelt, különdíjakat osztott, pusmorgott és színfalak mögötti érdekességekről is csemegézett a 49. adásban.

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat, szidalmaitokat és átkaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo



applepod2

stitcher

yt

buzz3

google-pc

rp 

deezer

sc

Formula Podcast_hirdetes_S01_E49_A

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: