DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Ismered a Kuflikat?

A te gyermeked is rajong a Kuflikért, így már oda-vissza ismered a történetet? Rengeteg dolgot beszereztél már, ami hozzájuk kapcsolódik? Hogy állsz a legizgalmasabb játékokkal? Maradj velünk, és tudj meg minél többet a Kuflikupacokról!

A Kuflikról dióhéjban

Igazán nehéz összefoglalni azt, hogy kik azok a Kuflik, és milyen tulajdonságokkal rendelkeznek, ha nincs tisztában valaki a mesével. A legjobb magyarázat, az, ha megpróbáljuk most körülhatárolni, hogy kik vagy mik is ők valójában. 

A Kuflik alapvetően mind különböznek egymástól, méretükben és kinézetükben is. A kicsik akár akkorák is lehetnek, mint egy bab vagy egy kavics, így nehéz észrevenni őket, ha nem akarják. Nem igazán lehet őket semmihez sem hasonlítani, hiszen kedvükre váltogathatják az alakjukat, akár henger vagy épp gömb is lehet. Szín tekintetében is a színskála minden árnyalatában pompázhatnak, és még rejtélyesek is, hiszen nem igazán lehet tudni, hogy mit miért csinálnak. 

https-__jateksziget.hu_ - 2020 október - Cikk3



Bár így is elég tág a fogalom, de talán észrevehető, hogy a gyermekek a különbözőségük miatt különösen kedvelik őket. Akad köztük nagy hangú, bátor és félénk, türelmes és türelmetlen, szótlan és nagy dumás egyaránt. Mivel mindegyikük más tulajdonságokkal rendelkezik, így a gyerekeknek könnyű azonosulni a hozzájuk leginkább közel álló karakterrel. 

Játékok és társasok

Hogyan okozhatsz örömet a gyermekednek? Mondjuk lepd meg a kedvenc figurájával, amivel a leginkább tud azonosulni. Úgyis el fogja mesélni, hogy ki a kedvence, neked nincs más dolgod, mint beszerezni, így akár el is játszhatjátok az egyes részeket. Sőt, ha a testvérek is szeretik ezeket a kedves figurákat, akkor aztán a legjobb, mivel akár órákig is mehet a szerepjáték. 

Óvodás korosztály számára ideális választásnak bizonyulnak a különböző Kuflis foglalkoztatók, amik garantáltan odaláncolják őket az asztalhoz egy időre. Hiszen kedves matricák várják őket, valamint sok-sok rejtvény és színeznivaló. Kell ennél több a borongós őszi-téli délutánokra?

Nem okoz nagy meglepetést, ha eláruljuk, hogy társasjáték is készült a Kuflikhoz, hiszen biztosan nem lehet kihagyni a családi játékok közül a kedvenc mesét. Attól függően, hogy milyen korosztályú a gyermek, mindenképp megtalálod számára az ideális játékot a társasjátékok között. 

A legizgalmasabb egy nyomozós játék, amikor a gyermekek a Kuflik bőrébe bújva kell, hogy megtalálják azt, aki elemelt egy apróságot a többféle helyszín egyikéről. Persze ehhez szükség van arra, hogy megtudják a különböző ismérveket a csínytevőről. Míg egyben erősíti a versenyszellemet, úgy együttműködésre is sarkall, hiszen meg kell osztani egymással az információkat ahhoz, hogy megtalálják a tettest. 

A fenti izgalmas és kedves játékokat keresd a Játéksziget oldalán, és válaszd azt, ami a számotokra leginkább megfelel! Ne habozz, szerezd be mielőbb a tökéletes ajándékot!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: