DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

A legideálisabb kapusfelszerelés, amelyben biztonságban fogod érezni magad!

A futball egyre nagyobb népszerűségnek örvend hazánkban. Egyre többen kísérik figyelemmel mind a hazai, mind a nemzetközi labdarúgást, akár otthonról a tévé képernyője előtt, akár közösségi színtereken vagy a stadionban. Sikere megmutatkozik abban is, hogy egyre nagyobb számban kezdenek bele a futball versenyszerű vagy hobbiszintű űzésébe.

A sportág űzéséhez azonban megfelelő felszerelésre van szükség, legyen szó az ideális ruházat kiválasztásáról vagy a megfelelő eszközök - mint a labda, a sípcsontvédő vagy a kapu meglétéről egyaránt. Az sem mindegy, hogy milyen pozícióban játszol, hiszen más felszerelés szükséges a kapusnak és más a mezőnyjátékosnak. Alábbi bejegyzésünkből a kapusoknak szükséges ruházatról fogsz többet megtudni. 

 http-__www.football-fanshop.hu_ - 2020 október - Cikk2



Milyen ruházatra van szükségük a kapusoknak?

A kapusoknak teljesen más mozgásokat szükséges végrehajtaniuk, mint a mezőnyjátékosoknak, valamint más veszélyeknek és más jellegű sérülések elszenvedésének vannak kitéve, így a ruházatuknak is igazodniuk kell ezekhez a külső hatásokhoz. A kapusok életében a legfontosabb eszköz a kapuskesztyű, amelyből minden esetben minőségi darabot kell beszerezned. A Mitre gyerek- és felnőttméretben egyaránt gyárt minőségi alapanyagból készült tartós kesztyűket

Tépőzáras kivitelének köszönhetően könnyen fel- és levehető, mindemellett stabilan a kézen marad nagyobb védések esetében is. Párnázott, így nem kell attól tartanod, hogy megérzed az erősebb rúgást, csupán a védekezésre kell fókuszálnod. Mivel a kapusoknak tartaniuk kell az erősebb rúgásoktól, amelyek abban az esetben, ha a bőrfelszínt érik, elég kellemetlenek, sokszor fájdalmasak tudnak lenni, valamint piros duzzanatot és lila véraláfutást is hagyhatnak maguk mögött, így kizárólag hosszú ujjas felsőben érdemes védeniük. 

A Mitre minőségi termékei

A Mitre által gyártott mezek sárga-fekete vagy narancssárga-fekete kombinációban is kaphatók, annak érdekében, hogy kitűnj a mezőnyjátékosok közül. Könyökük párnázott, így nem kell tartanod a vetődésektől, a puha részek megóvnak a nagyobb sérülésektől, a rossz földetérés esetében pedig tompítják az esést. A szín kiválasztása mellett személyre szabhatod felsődet, méghozzá a vezetékneved vagy beceneved és mezszámod feltüntetésével.

A kapusmez légáteresztő voltának hála komfortosan viselheted az edzés vagy mérkőzés ideje alatt, mivel tökéletesen elvezeti az izzadságot, és teljesen szárazon tart. Anyagának köszönhetően nem kell feszengened a 90 perc alatt, hanem kényelmesen érezheted magad a bőrödben.

Amennyiben te is szeretnéd beszerezni a legideálisabb kapusfelszerelést, amelyet a minőségi termékek gyártója, a Mitre szolgáltat, akkor keresd fel a Football fanshop weboldalát, ahol kiválaszthatod a számodra legideálisabb ruházati cikket vagy egyéb focis kiegészítőt. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: