DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Verstappen nem látja magát a Ferrarinál (sem)

A holland F1-es pilóta azt mondta, hogy jól érzi magát a Red Bullnál, maradni akar pár évig - nem látja opciónak a Ferrarit és egyelőre a Mercedest sem, hiába ők a legjobbak jelen pillanatban.

Továbbra is téma Max Verstappen esetleges távozása a Red Bulltól, hiszen holland sajtóértesülések szerint a pilóta 2021 végén kiléphet a szerződéséből, a Honda kiszállása pedig ebbe az irányba mozdíthatja a dolgot. A csapat tagadta a szerződés ilyen záradékának létezését, a csütörtöki sajtótájékoztatón (amelyen a Formula.hu is részt vett) Verstappen viszont nem volt hajlandó beszélni 2021 utánról - csak annyit mondott, hogy addig lát előre, utána túl sok az ismeretlen.

nope



Az RTL viszont konkrétan megkérdezte, hogy látja-e magát a Ferrarinál 2021 után, amire kénytelen volt konkrétabban reagálni. "Jelenleg nem, de mindig nehéz megmondani, hogy mi lesz a következő években. Elégedett vagyok a Red Bullnál, itt akarok maradni pár évig" - mondta, majd megkapta ugyanezt a kérdést a Mercedesszel kapcsolatban is. "Jelenleg ők a legjobbak, de jól érzem magam a Red Bullnál. Talán pár év múlva lesznek más lehetőségek, de még nem koncentrálok erre."

Felvetették neki, hogy idén nem sok futamot tudott megnyerni, a Mercedes pilótái viszont igen - ugyanakkor a megítélése mégis magasan van, a legjobbak között tartják számon. Verstappen annyit mondott, hogy igen, remélhetőleg jövőre, vagy a következő időszakban többet tud nyerni, de hogy hogyan értékelik, azt meghagyja a szurkolóknak, az a legjobb, ő nem tud válaszolni erre.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: